Farit runt som en skållad iller

Nu har jag varit sanslöst effektiv.
Jag har: dammsugit (igen, satan vad hundhår det är!), torkat golven, bytt i sängen och diskat.
Fanns inga tvätt-tider idag heller, så jag har bokat upp eftermiddagen i morgon.
Det var länge sedan jag städat så här mycket. Jag är ju oerhört bortskämd med att ha en karl som har lägre toleransnivå än jag vad gäller stökighet här hemma. Jag hinner knappt konstatera att ”nu är det nog lite skitigt” så står han där med dammsugaren i högsta hugg. Samma sak med disken, jag ser inte att det är disk i diskhon innan jag hittar honom där med lödder upp till armbågarna.

Så, som ni förstår har det här inte varit en lätt vecka för mig ;)
Inte nog med att jag varit ensam med fyra hundar som kräver en del, jag har varit tvungen att köra all marktjänst också.

Har förutom marktjänsten också hunnit med vändor med hundarna.
Knutte fick sin halvtimme i skogen, for runt som ett jehu med mig i slutet av kopplet. Jag har träningsvärk lite här och där av den där hunden. En sak är säker, jag måste ha gått ner ett par kilo under den här veckan.
Sluggo och Lux fick en timmes promenad. Nemas problemas med dom här inte, det är ”mammas pojkar” det.
Nikki ville inte alls gå ut, så hon slapp, hon får själv bestämma, vill hon inte så vill hon inte. Är man 12 år gammal, ja då bråkar man inte med henne. Tar ut henne på en liten minivända senare ikväll.

Det har varit ett helt underbart väder idag. Helt sanslöst skönt att kunna gå i T-shirt, att ge f*n i att sätta på sig jacka. Det var premiär för mig att slänga jackan idag.
Tänkte på det här med att slänga av sig vinterkläderna. Det är ju sanslöst många som får tokspel så fort solen tittar fram i april-maj, skit samma att det är halv storm och drivis, vinterjackor och tjocka tröjor ska av! Skit samma om man dör av lunginflamation, för nu jävlar är det vår!
Har inte riktigt fattat det där. Varför ska man gå och frysa? Vet inte hur mycket folk jag mötte i förmiddags när jag var ute och strulade runt lite för mig själv vid Årstaviken, som gick omkring i små linnen och korta, korta kjolar alternativt shorts, dom flesta som gick där (skuggsidan) såg inte direkt ut att njuta.
Jag är förmodligen en gammal präktig kärring som hållt ut så länge innan jag ratade jacka, men jag vågar vägra frysa.

Tagged with:
 

Recent Entries

  • Länkar

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu