Sluggo The Fotomodell


Sluggo på språng, lycklig som få.

Vilket väder! Suveränt! Solen skiner som besatt och det är ändå svalt och skönt.
När jag kom hem från jobbet, gick jag en liten vända med Lux i koppel. Jäklar va jobbig han är nu! Det ska stanna och nosas varannan meter och när man har nosat så ska det dras loss med en rivstart. Det gäller hela tiden att vara på sin vakt så att han inte far iväg som en galning.
Kunde i alla fall konstatera att han fortfarande inte markerar i skritten, vad gäller traven så vet jag banne mig inte. Försöker få honom att bara skritta, men naturligtvis går han upp i trav bara han kan, men för en gångs skull så lyckades jag hålla honom till 96% i skritt under promenaden.

När Lux fått sin vända var det Sluggos tur. Eftersom han är en ”aning” mer städad valde jag att ta med mig kameran. Det går ju liksom att hålla reda på både honom och kamera utan att få grå hår (har jag i och för sig redan ;) ).

Som ni ser på bilden längst upp är han lycklig som få när han får vara ensam med sin ”mamma” och han ställer gärna upp och modellerar lite grann. Här kommer några bilder på honom under eftermiddagens skogspromenad.


Sluggo sitter städat och fint på en sten


Sluggo demonstrerar hur det ska gå till vid kommandot ”håll fast”.
Ser ni hur fokuserad han är. Han hatar när han inte får tugga på pinnar och apportbockar, det är bland det värsta man kan utsätta honom för ;)


Inkallning


En inkallning till.

När vi kom hem så var det sedan Nikkis tur för att få sin eftermiddagspromenad. Hon var riktigt pigg ikväll så det blev en liten runda i skogen för henne. Ingen kamera med denna gång, det får bli till nästa runda med henne, när vädret tillåter det.

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 2 Comments

  1. Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv skriver:

   gu vilken söt hund! :D

  2. matilda skriver:

   åh vilka fina bilder och vilken otroligt fin hund du har! jag tipsade min syster om din blogg och hon älskar den :D

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu