Senaste nytt från Puckofronten

Jag har ju tidigare berättat om vår granne som binder upp sin Husky lite här och där och i och med detta lyckades få hunden stulen. Hunden kom ju tillbaka, men idag så delades lokaltidningen ut och vem satt inte tårdrypande på förstasidan med en lapp i sin hand…? Jo, puckot till granne.
Tidningen har ju på grund av pressläggning inte kunnat få ut att hunden nu kommit tillbaka, men vi som vet, hade en liten fnitterstund och stunder av ren pur lycka när vi läste artikeln.

Vadan detta fnitter?
Jo, ägaren säger att han bundit upp sin hund alldeles vid bilen när han bar ut byggmaterial från sin nya lägenhet i Farsta som han håller på att renovera. Hunden försvann vid detta tillfälle. Ägaren säger: ”OM, jag säger OM han tagit sig loss av sig själv så skulle han aldrig gå över vägen och försvinna”.
Jag säger: Va fan är det för speciellt med Farsta?
Hundfan har sprungit över varenda väg och gata vi har i Årsta de senaste tre åren. Varför skulle han aldrig korsa en gata i Farsta? Resultat… Hysteriskt fnitter.

I vad ligger då den enorma glädje då hos oss?
Jo, genom artikeln har vi nu fått veta att Puckot med fru ska flytta till Farsta :) Vi slipper dem! :)
Det är ren, pur glädje :)

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 2 Comments

  1. Manda skriver:

   Hahaha! Vem stjäler en hund som står uppbunden vid en bil!!? xD

  2. Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv skriver:

   svar/
   hih, tack!
   det blir nog så att jag slår på stort och tar den andra klänningen. känner mig lite osäker ännu men ska prova dom mer imorgon och känna efter :)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu