The dog from hell

Nu håller, allvarligt talat, Lux på att driva mig till vansinne.
Han hittar både det ena och andra att röja runt med här hemma. Är det inte en av mina skitiga strumpor som han har fiskat fram från gud vet var, så är det ett märgben han smäller i golvet, eller en gammal stenhård boll som han hittat på något undanskymt ställe och som han sätter fart på så att det tjongar i väggarna.

Försöker plocka bort allt som kan få honom att fara runt och då använder han istället sofforna som velodrom. Slutet är nära för Lux von Lucifer om han inte lugnar ner sig snart.

Kom just in från 180:e rastningen med honom ikväll. Han går med mycket bestämda steg fram till ytterdörren och sedan smäller han till den med framtassen så att det rispar sådär jäkla härligt. Han ser nödig ut som bara den och man konstaterar snabbt att ”Shit! det är bråttom, kraken är nödig och måste ut”

No, no, no… det är bara ett sätt för Lux att se till att den tråkiga tiden försvinner och att det händer något kul. Inte fan är han speciellt nödig när han kommer ut.
Har i alla fall konstaterat att hans trav håller en kortare bit utan markering eller hälta, men efter ett litet tag så kommr den tillbaka. Det här är faktiskt mycket bättre än vad jag förväntat mig av tre dagars vila, så jag är nöjd med resultatet, trots det lidande vi andra i familjen får stå ut med.

Fan ta hunden om han inte är fri från hälta och markeringar på söndag!

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 1 Comment

  1. Charlotte skriver:

   Hej hej!
   Gud vilka fina hundar ni har!
   Är ett stort fan av Rottisar. Jag och fästmanen hade en innan men han är borta nu. Så nu har vi bytt ner oss i storlek och har en Staffordshire Bullterrier (staff) som ärjätte mysig.

   Hoppas ni har en bra kväll.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu