Högfärdigt att äta utan hund


Lux visar hur högfärdiga han tycker jag och husse är eftersom vi väljer att gå ut och käka på restaurang ikväll, istället för att sitta i köket med X antal drägglande, tiggande rottweiler vid bordet.

Jag och Husse i huset har alltså bestämt att vi ska testa en ny asiatisk restaurang som öppnat bara ett par hundra meter från där vi bor. Skönt att komma ut och käka någon gång.
Jag har fått för mig att det är ett kanonbra ställe, så jag hoppas att mina aningar är korrekta.

Jag får lov att ta tillbaka mitt påstående från i morse att det är ett jäkla trist väder. Det är det inte alls. Solen skiner, varmt är det och till min stora glädje börjar det byggas på med cummulusmoln. Har jag riktig tur så brakar åskan loss ikväll :)

Snart sticker jag hem härifrån kontoret. Går mina vändor med hundarna och husse får ta sin vända med Knutte. Sen blir det till att äta och dricka gott (hoppas jag ;) )

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 2 Comments

  1. Henrik Olsson skriver:

   Härlig bild! Har man tur kan man föreviga många roliga miner som fyrfotingarna gör :)

   Sv: Tack, och hoppas att din dag varit bra också!

   Vovvarnas lilla bassäng ska förhoppningsvis vara klar i mitten/slutet av sommaren. Vi ska själva gjuta den, så det lär nog ta lite tid. Dock kan jag glädjande nog säga att jag lyckades få tag på ett sånt där bord jag sökte efter. Om allt går vägen levereras den nästa vecka :) Den kommer att vara den stora och viktiga biten i Bagheeras rehabilitering och i den förebyggande träningen för de andra :)

  2. Åsa & Syra skriver:

   Hahahahahahaha! Vilken min!!! Han är ju så jäkla skön!

   Jag har förresten anmält Syra till SSU i Södertälje den 18 juni… Kan bli spännande..

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu