Inte en chans till sovmorgon


För tillfället är Lux precis så här monsterlik som han är på bilden. Han är ett riktigt ”pain in the ass”

Var så infernaliskt trött när mobilens larm satte igång i morse, så jag ställde om den för att få sova 30 minuter till. Inte en chans!
Hinner inte mer än att lägga mig ner och slå ihop de blå så står Lux von Lucifer i givakt vid sängen. Han lever verkligen upp till sitt namn. Om han bara stod i givakt skulle jag väl överleva, men hundfan är lite mer handfast än så. Det pussas i hela ansiktet och när jag försöker gömma huvudet under täcket så drar hundfan bort det. Alltså ingen som helst idé att försöka sova lite extra, bara att gå upp, sätta på kaffe och sticka ut en liten kissvända med terrorn.

Såg nu på morgonen att han fortfarande markerar i traven, så det är en bit kvar till han är OK. Hur fan ska jag orka att hålla honom lugn? Hade ju ingen större framgång med det igår när han var inomhus… Det blir att bita ihop och intala sig att det snart är över ;)

Inga större överraskningar i dagens agenda. Först jobb fram till 15:30 och sedan aktiviteter med hundarna.
Förresten… jäkla tråkigt väder idag.

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 2 Comments

  1. Kicki skriver:

   …vi som har ett sånt underbart väder idag!!…Mina två e ena riktiga sjusovare…kan för det mesta hinna med frukosten innan de e dax att väcka upp de för en morgonpromis!!

  2. Sandra,daniella,louise skriver:

   Sv: vad kul, hoppas du fortsätter med det :D
   Ja det är ju sånt vi över på i skolan :)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu