Full fart rakt in i ledigheten


Jippie! Nu är det helg!.

Har precis satt ner ändan efter jag slutat jobbet klockan 12. Det bidde lite att göra innan jag väl kunde konstatera att ”Nu är jag ledig!”.
Har varit och handlat på favorit-grönsaksbutiken nära jobbet, en massa grönsaker och färska örter. Måste ta tag i den nyttiga maten igen. I och för sig så har jag väl inte slarvat så där överdrivet, men inte har jag varit supernyttig heller, men nu är det då dax att gå tillbaka till att sköta sig ;)
Svängde förbi Willys och handlade allt annat jag behövde ha hem och naturligtvis blev det en tur till Sandströms köttdisk med kundvagnen. Dom har så himla bra märgben.

Hundarna har fått en kort rastningsrunda och nu ligger dom, hela högen, och gnager på sina märgben.

Ibland tror jag att dom vet att det är fredag, att dom kan räkna dagarna, eller kan det vara så att dom helt enkelt noterar att jag kommer hem tidigare än andra dagar.
På fredagarna är det tokgenomgång och då menar jag TOKGENOMGÅNG av de kassar jag kommer med. Jag passar alltid på att fixa fram något extra åt hundarna just på fredagar. Har jag fått helg, ja då ska hundarna också få helg :)

Tagged with:
 

Recent Entries

 • Länkar

 • 1 Comment

  1. astridterese skriver:

   Det var to nydelige hunder!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu