Morgonhumör? Jo, tack!


Både Nikki och jag har ett sjujäkla morgonhumör. Nikki vill gå och lulla runt lite för sig själv och göra det hon ska göra innan hon anser att hon är tillräckligt vaken för att umgås med resterande flock på 4 ben. Jag vill ha mitt stora glas med kaffe och en cigg innan jag är talbar.

Idag känns det dock som om det inte kommer att räcka med ETT stort glas kaffe, det känns som om jag skulle behöva ett hav av denna bruna dryck. Jag är så satans trött! Vilken tur att det är fredag, det innebär att jag bara jobbar fram till 12 och sedan kan jag åka hem och vila i en timme eller två.
Jag kommer att vara kvar i stan i helgen då det är en fullständig omöjlighet att hålla Lux lugn om vi sticker ut till torpet. Jag planerar att åka förbi Willys på vägen hem och köpa 4 riktigt stora och fina märgben till hundarna. Förhoppningsvis så har den lille djävulen något att sysselsätta sig med så att han kan hålla sig lite lugn och inte fara runt som ett jehu.

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 2 Comments

  1. Graciela skriver:

   För inte så bra morgon humör – jag dricker som två koppar kaffe bara för att hålla min hjärna fungerar för viktiga beslut som överraskande behöver deltog vid varje början av dagen. Graciela av custom writing essay.

  2. Henrik Olsson skriver:

   Jag vet hur det är – när jag vaknade i morse ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om! Kaffe kan inte serveras i tillräckligt stor mängd vissa dagar!!

   Vi slutar också 12 på fredagarna, så nu har jag precis cyklat 12 km i regnet och ska strax börja städa huset – fint besök väntas idag!

   Ha en trevlig helg!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu