Kan det här bli en bra dag?


Känns som om en bra dag ligger jäkligt långt bort…

Gick inte och la mig förrän vid 1-tiden inatt, tänkte att ”jag är ju ledig i morgon och kan sova hur länge jag vill”. Jo hej du!
03:30 blir jag brutalt väckt av en tass som smäller ner rakt i ansiktet. ”Matte det är panik! Jag måste uuuuut!”
Sluggo med sitt inte helt mjuka sätt att väcka en när han vill något, var dålig i magen.
Stapplar ut, supertrött, har ju bara sovit i dryga två timmar. Sluggo gör det han ska och vi går in igen.

Schmackabang! En tass landar rakt över ansiktet igen. Klockan är nu 04:30 och det är återigen läge att snabbt dra på sig joggingbrallorna och en tröja för att rusa ut med Sluggo. Yrar in och ner i sängen igen och somnar om.

Tjoff! Ännu en gång får jag en tass rakt över ansiktet, nu har klockan hunnit bli 05:30. På med mjukbrallorna och tröjan och ut med Sluggo. In och ner i sängen igen.

Schmock! Då var det dax igen. Klockan har faktiskt hunnit bli 06:30. Drar på mig kläder, går ut med Sluggo och ger upp drömmen om en sovmorgon. Sätter på kaffe när vi kommer in och här sitter jag nu. Skittrött, framför datorn en tidig lördagmorgon.

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 1 Comment

  1. Malin skriver:

   Hej hej!!!!!!!!!! Sitter på ett hotell i läser din blogg. Smygläser du vet.
   Du stackare som inte får sova.
   Kollar dina underbara bilder o inser att jag saknar min huliganhund som e på pensionat denna helg. Shit va ska pussa på han imorgon när jag hämtar han.

   du tar fantastiska bilder!

   din blogg får mig att inse jag ska inte gnälla när min lilla huligan får sina ryck o säljes på extrapris.

   Du har fullt upp!!!!!!!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu