Skönheterna och Odjuret


Ja, då är det dags då, att visa upp odjuret för omvärlden. I morgon är det premiär för Dexline’s Lux von Lucifer i utställningsringen. Ja, Herre Jösses!

Lux uppfödare vet att utsällningsköret inte är något som jag direkt prioriterar. Jag personligen vill inte ”ranta runt i ringen”, jag kan stå utanför och titta på, men in i ringen, dit går jag inte. Förresten har jag inget där att göra, har ingen aning om hur hunden ska stå och gå, det finns andra som är så mycket bättre på det här än vad jag är (är knappast möjligt att vara sämre än jag). Så ska han ställas ut så får hon visa honom själv.

Jag undrar jag om hon inte kommer att ångra sig när vi väl är där ;) I och med hans vila så är han helt sjövild. Igår när vi var ute på vår rastrunda så var det en massa barn som lekte i skogen. Lux gick hela promenaden på bakbenen. I och för sig väldigt bra eftersom han då sparade på det ben han har markerat på när alla fyra fötterna är i marken.

Han är så stirrig och går bara och väntar på att någonting ska hända, händer ingenting, ja då ser han själv till att något händer. Jag har ju tidigare i veckan berättat om hur han använt soffan som velodrom, hur han snor mina kläder och far runt med dem, han jäklas med Nikki, med Sluggo, med Knutte, med husse och med mig. Han är en satans pest. Så det ska bli mycket intressant att se hur han beter sig i ringen i morgon och hur många gråa hårstrån som plötsligt växer ut på uppfödarens huvud.

Angående hältan, när jag var ute nu för en stund sedan så fanns det inte en tillstymmelse till markering i traven, trodde jag såg i syne. Bara att hålla tummarna för att det håller i sig under morgondagen också.

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 4 Comments

  1. Kicki skriver:

   …lycka till på utställningen min dotter ska oxxå ställa sin rottis men hon har en tik som e 8 månader

  2. maria skriver:

   Hej! vilket sjövilt monster ;-) ! Härliga bilder (as always). Jag är inte heller intresserad av det här med att svansa runt i ringen men står gärna och kikar på och hejar (såklart). Får heja på er härifrån då jag inte ska ställa någon ur min flock ;-) . Lycka till och ha en bra helg!
   kram från mig
   /maria

  3. Henrik Olsson skriver:

   Det kommer att gå jättebra! :)

  4. Henrik Olsson skriver:

   Stort ”lycka till” inför morgonens utställning! :)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu