Familjen Adams?


Nu får jag nog på käften av min uppfödare, men jag kan fan i mig inte låta bli ;)
Visst är Lux vacker på den här bilden? NOT!
Jag kan i alla fall avslöja att det finns fler i hans linjer som ser lite "udda" ut när de är på utställning.


Vet inte vad madamme höll på med här, tydligen var det lite tråkigt att bara köra trav, så hon la in ett hopp eller två under tiden.


Här har vi då en dam som mycket tydligt talar om vad hon tycker om utställningar, skittråkigt!

De här två damerna är mostrar till Lux (kullsystrar till Lux mamma), så det är ju inte svårt att förstå var han har fått sin stil ifrån ;)

Trots att jag tyckte att det var riktigt kul igår på utställningen (blir ju lätt så när ens hund går bra) så måste jag säga att utställningar är en jäkla tråkig tillställning. Det är mycket vänta, det är mycket folk, det är mycket hundar och det är framförallt en jäkla massa människor som inte har koll på sina hundar.
Pinsamt var det ett par gånger runt rottisringen när det blev ett jäkla liv när hundar skulle mäta sig mot varandra. Nu var det inte det värsta jag sett, men ändå himla tråkigt.

En sak som jag har otroligt svårt för när det gäller utställningar är allt detta pyssel med hundarna, det är uppsatta öron här och där, det är hundar som går med heltäckande overaller som till och med täcker tassarna och mössor (jo jag såg en sådan Afgan igår, stackars sate i sommarvärmen) och det är människor som är rent ut sagt ogina mot varandra. En jäkla massa skitsnack runt ringarna, elaka fnitter och skadeglädje när en hund får en tvåa, och direkta osanningar när man ska förklara varför sin hund blev diskad. Usch på er så kallade hundmänniskor!

 

Recent Entries

 • Länkar

 • 4 Comments

  1. ヴィトンコピー skriver:

   セリーヌ バッグ値段が 激安
   日本国内最高級の財布コピー通販専門店です。
   販売経験を持って、ヴィトンコピーあなたのために品質最上コーチ バッグ
   つまりのバッグ、財布、ヴィトンコピーバッグ新作、コインケース、腕時計。
   一人の身分、地位、経済状態性格をも体現していることができます更には。
   それはあなたを現実になるまっすぐな女性のバッグホワイトカラーに飾ることができます。

  2. pre-written essay skriver:

   You never knew how to buy essays online. In this case check this link exclusivepapers.com and our company will deliver You master research writing.

  3. reloadsjaktochbrukshundar skriver:

   Åh! Men stort grattis till fin kritik och klassvinst! :D

  4. Åsa & Syra skriver:

   Dexlinare i ett nötskal? Hahahahaha!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu